Hennepplantage ontruimen

Heeft u een woning of bedrijfspand waar een wietplantage in aangetroffen is ? Laat Schouwman de wietplantage opruimen zodat u het pand op korte termijn weer kunt verhuren. Vaak blijft er een grote ravage achter wanneer er een hennep plantage is ontdekt. De huurders zitten vaak in detentie of zijn nergens meer te bekennen. Hierdoor komt u als verhuurder zelf voor de zorg te staan om de ruimtes leeg op te leveren.  

Nadat de wietplantage ontdekt is wordt de politie ingeschakeld om deze grof te ontmantelen. Hierbij worden alle wietplanten vernietigd en wordt apparatuur in beslag genomen of onbruikbaar gemaakt. Nadat de politie de ruimtes ontmanteld heeft blijft er een grote afvalstroom achter zoals potgrond, chemicali├źn, houten constructies en grof afval. 

Om de wietplantage veilig op te ruimen heeft u een specialistisch bedrijf nodig. Schouwman heeft veel ervaring en zorgt ervoor dat de plantage professioneel en discreet afgevoerd wordt. Wij voeren alle vrijgekomen afvalstoffen op milieuvriendelijke wijze af. Nadat de ruimtes bezemschoon zijn kunnen er ook herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden. Wij leveren het pand weer verhuur klaar op.

Dit kan bij ons op korte termijn

Schouwman kan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat maken. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak, zodat we u zo snel mogelijk kunnen ontzorgen. Wij werken met vaste teams, waardoor wij direct of op korte termijn inzetbaar zijn.