Spoedontruiming

Schouwman ontruimingen staat voor ontzorgen. Graag nemen wij u de zorg van de spoed woningontruiming of zorgkamer ontruimen uit handen. We kunnen de spoedontruiming of het ontruimen van een zorgkamer al binnen 24 uur inplannen

Direct een medewerker spreken?

Direct telefonisch contact met een professional in huis- en woningontruiming: 06-54392813

Prijsopgave nodig?

Direct een prijsopgave voor het verwijderen van nicotine aanslag? Vraag een offerte op.

Professionele Zorgkamer ontruiming

Professioneel, ervaren en vakkundig. Bekijk onze efficiënte werkwijze in woningontruiming.

Spoedontruiming

Spoedontruiming: wanneer de ontruiming niet kan wachten! Als professioneel ontruimingsbedrijf weten we dat spoedontruimingen vaak urgent zijn en snel moeten worden uitgevoerd. Schouwman levert met spoed de woning, zorgkamer of bedrijfspand volgens de eisen van de verhuurder of makelaar op.

Dit voeren wij op professionele, discrete wijze uit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Een snelle afhandeling voorkomt onnodige kosten.

Wij zijn een specialist in spoedontruimingen. Ons team is getraind in het efficiënt en discreet leegmaken van een woning of een bedrijfspand.

pexels-cottonbro-studio-4554230

Wanneer zijn spoedontruimingen nodig?

Een spoedontruiming is nodig in situaties waarbij het huis, zorgkamer of bedrijfspand zo snel mogelijk leeggehaald moet worden. U vindt hier meer informatie over een spoedontruiming. Wanneer is een spoedontruiming nodig, onze aanpak bij een spoedontruiming, de voordelen van het inschakelen van een woningontruimer en de service die wij bieden.

Hieronder een aantal voorbeelden waarbij een spoedontruiming nodig is:

  • Woningontruiming met spoed: Een woningontruiming met spoed kan nodig zijn om een extra maand huur te voorkomen of hypotheeklasten te besparen. Het kan ook voorkomen dat een huurder de woning niet heeft ontruimd en niet niet meer bereikbaar is en u wel wilt dat de woning zo snel mogelijk leeg komt voor de nieuwe huurders. Schakel dan Schouwman woningontruiming in, want wij kunnen dit al binnen 24 uur voor u inplannen!

 

  • Spoedontruiming van een zorgkamer in een verzorgingshuis: Het leegruimen van een zorgkamer in een verzorgingshuis dient vaak al snel na het overlijden te gebeuren. Dit kan al binnen 5 dagen zijn. Als u nog volop bezig bent met het plannen van een uitvaart is het logisch dat uw hoofd daar nog niet naar staat. Door voor een spoedontruiming te gaan kunt u de kamer op tijd opleveren, zonder afgeleid te zijn op alle andere zaken die u moet regelen.

 

  • Spoedontruiming van een seniorenwoning: Een spoedontruiming voor een seniorenwoning kan nodig zijn omdat u de huur opgezegd heeft en de woning ontruimd dient te worden of dat de woning verkocht is en ontruimd moet worden voor de overdracht van de woning.

 

  • Spoedontruiming van een bedrijfspand: Bij een faillissement dient een bedrijfsontruiming vaak met spoed uitgevoerd te worden. Het pand moet zo snel mogelijk opgeleverd worden om extra kosten of schulden te voorkomen. Zonder hulp van een ontruimingsbedrijf lukt dit vaak niet met spoed. Schakel daarom Schouwman ontruimingen in voor u spoedontruiming van een bedrijfspand!

Onze aanpak bij een spoedontruiming:

✔ Neem contact met ons op

✔ Vrijblijvende offerte

✔ Krijg direct informatie over de beschikbaarheid

✔ Indicatie kosten spoedontruiming

✔ Afspraak spoedontruiming inplannen

✔ Het ontruimen van de woning, zorgkamer of bedrijfspand met spoed

Ontdek de voordelen van een woningontruimer

Snel geregeld

Uw woningontruiming snel geregeld zonder dat u daar zelf druk mee bent.

Discreet en respectvol

Voorkom veel emotionele momenten tijdens een woningontruiming.

Verkoop inboedel

Indien van toepassing kunnen wij uw inboedel (op)kopen.

Voldoen aan eisen

Wij zijn bekend met alle eisen die een woningcorporatie of makelaar kan stellen.

Duurzamer

Omdat wij veel ontruimingen uitvoeren, kunnen wij inboedel duurzamer verwerken.

Vast aanspreekpunt

U heeft één vast aanspreekpunt voor de gehele ontruiming. Dit voorkomt geruzie en onduidelijkheid.

Goede doelen

Spullen die goed genoeg zijn om hergebruikt te worden, doneren wij aan verschillende goede doelen.

Reistijd bij afstand

Een woningontruimer inschakelen als u ver(der) weg woont scheelt u aanzienlijke reistijd en kosten.

Duidelijke kosten

Een woningontruimer werkt met een vaste prijs. Hierdoor weet je precies wat een ontruiming gaat kosten.

Service spoedontruiming

Bij Schouwman ontruimingen krijgt u vooraf duidelijkheid over de kosten. U ontvangt een gedetailleerde offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

We bieden de volgende services:
✔ Snelle respons - Onze teams zijn goed georganiseerd en zijn binnen korte tijd ter plaatse om de woning te ontruimen.
✔ Efficiënte planning – Onze ervaren planners zorgen voor een efficiënte planning en coördinatie van de werkzaamheden, om de ontruiming zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.
✔ Professioneel team - Onze getrainde en ervaren medewerkers zijn bekend met de vereisten en protocollen die gepaard gaan met spoedontruimingen. Ze gaan op een professionele en respectvolle manier met de situatie om.
✔ Volledige ontruiming - Bij een spoedontruiming zorgen we voor een complete ontruiming van de woning of de kamer. Dit omvat het verwijderen van alle inboedel, het opruimen van persoonlijke eigendommen, het leegmaken van kamers en het verwijderen van eventuele afvalstoffen.
✔ Discretie en respect - We begrijpen dat spoedontruimingen vaak gevoelige situaties zijn. Ons team handelt altijd met de grootst mogelijke discretie en respect voor de privacy van de betrokkenen.
✔ Nazorg- Na de spoedontruiming zorgen we voor een zorgvuldige afhandeling van de achtergebleven goederen. Dit zijn onder andere het afvoeren van afval, het doneren van bruikbare spullen aan goede doelen of het teruggeven van waardevolle items. Schouwman ontruimingen hecht veel waarde aan het hergebruik van de inboedel.
✔ Milieubewustheid - Bij Schouwman ontruimingen zijn we milieubewust en streven we ernaar om zoveel mogelijk spullen te hergebruiken. Wij hebben een divers netwerk aan goede doelen en instellingen. Afval voeren we op een verantwoorde manier af.

Woningontruiming Venlo

Zorgkamer ontruimen in Nijmegen, Zorgkamer ontruimen in Wijchen, Zorgkamer ontruimen in Bemmel, Zorgkamer ontruimen in Boxmeer, Zorgkamer ontruimen in Cuijk, Zorgkamer ontruimen in Malden in Grave, Zorgkamer ontruimen in Arnhem, Zorgkamer ontruimen in Oosterbeek, Zorgkamer ontruimen in Zeven, Zorgkamer ontruimen in Oosterhout Zorgkamer ontruimen Huize Rosa, Zorgkamer ontruimen De Sterreschans, Zorgkamer ontruimen De Waalboog, Zorgkamer ontruimen Meander, Zorgkamer ontruimen Meerstaete, Zorgkamer ontruimen LuciVer, Spoedontruiming Nijmegen