Zorgkamer ontruimen

Schouwman ontruimingen staat voor ontzorgen. Wij begrijpen dat een ontruiming van een woning of zorgkamer veel emoties met zich meebrengt. Een zorgkamer dient vaak al binnen 5 dagen ontruimd te worden. U moet op korte termijn veel beslissingen maken. Uitbesteding voorkomt stress bij uzelf of in de familie. We proberen op alle aspecten van een ontruiming u een helpende hand te bieden en zo tot een passende oplossing te komen. Onze ontruimservice biedt ook uitkomst wanneer u op afstand woont.

Direct een medewerker spreken?

Direct telefonisch contact met een professional in huis- en woningontruiming: 06-54392813

Prijsopgave nodig?

Direct een prijsopgave voor het verwijderen van nicotine aanslag? Vraag een offerte op.

Professionele Zorgkamer ontruiming

Professioneel, ervaren en vakkundig. Bekijk onze efficiënte werkwijze in woningontruiming.

Totaalpakket voor woningontruiming

Graag nemen wij u de zorg van de spoed woningontruiming uit handen. We bieden diverse diensten aan. Naast woningontruiming helpen we ook met schoonmaak en herstelwerkzaamheden.

We leveren de woning of zorgkamer op volgens de gestelde eisen van de woningbouwvereniging of makelaar. Dit voeren we op een professionele, discrete wijze uit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Een snelle afhandeling voorkomt onnodige kosten.

 

pexels-cottonbro-studio-4554230

Onze werkzaamheden bij een spoedontruiming

Als professioneel ontruimingsbedrijf weten we dat spoedontruimingen vaak urgent zijn en snel moeten worden uitgevoerd. We bieden de volgende services:

Snelle respons - Onze teams zijn goed georganiseerd en zijn binnen korte tijd ter plaatse om de woning te ontruimen.

Efficiënte planning – Onze ervaren planners zorgen voor een efficiënte planning en coördinatie van de werkzaamheden, om de ontruiming zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Professioneel team - Onze getrainde en ervaren medewerkers zijn bekend met de vereisten en protocollen die gepaard gaan met spoedontruimingen. Ze gaan op een professionele en respectvolle manier met de situatie om.

Volledige ontruiming - Bij een spoedontruiming zorgen we voor een complete ontruiming van de woning of de kamer. Dit omvat het verwijderen van alle inboedel, het opruimen van persoonlijke eigendommen, het leegmaken van kamers en het verwijderen van eventuele afvalstoffen.

Discretie en respect - We begrijpen dat spoedontruimingen vaak gevoelige situaties zijn. Ons team handelt altijd met de grootst mogelijke discretie en respect voor de privacy van de betrokkenen.

Nazorg- Na de spoedontruiming zorgen we voor een zorgvuldige afhandeling van de achtergebleven goederen. Dit zijn onder andere het afvoeren van afval, het doneren van bruikbare spullen aan goede doelen of het teruggeven van waardevolle items. Schouwman ontruimingen hecht veel waarde aan het hergebruik van de inboedel.

Milieubewustheid - Bij Schouwman ontruimingen zijn we milieubewust en streven we ernaar om zoveel mogelijk spullen te hergebruiken. Wij hebben een divers netwerk aan goede doelen en instellingen. Afval voeren we op een verantwoorde manier af.

Onze service bij een seniorenontruiming

Schouwman ontruimingen neemt u bij een seniorenontruiming veel werk uit handen. Wij kunnen het hele proces voor u regelen, van het leeghalen van de woning tot het opleveren volgens de gestelde eisen. Ons team heeft ervaring met seniorenontruimingen en zorgt voor een zorgvuldige en respectvolle aanpak.

We zijn inzetbaar voor het leegruimen van zorgkamers in verzorgingshuizen of seniorwoningen. Is een spoedontruiming nodig naar aanleiding van een overlijden? Wij regelen de ontruiming zodat de kamer op tijd opgeleverd kan worden. Ondertussen kunt u zich bezighouden met het regelen van de uitvaart. We bieden de mogelijkheid om de spullen van de overledenen tijdelijk op te slaan, zodat u later zelf bepaalt wat hiermee gebeurt.

Onze aanpak

  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Persoonlijke benadering en betrouwbaar
  • Discreet en respectvol
  • Flexibel en snel inzetbaar
  • Opkoop van waardevolle inboedel
  • Milieubewust en duurzaam
  • Afspraak is afspraak
  • Samenwerking met goede doelen
  • Maatschappelijk betrokken
  • Scherp geprijsd

Ontdek de voordelen van een woningontruimer

Snel geregeld

Uw woningontruiming snel geregeld zonder dat u daar zelf druk mee bent.

Discreet en respectvol

Voorkom veel emotionele momenten tijdens een woningontruiming.

Verkoop inboedel

Indien van toepassing kunnen wij uw inboedel (op)kopen.

Voldoen aan eisen

Wij zijn bekend met alle eisen die een woningcorporatie of makelaar kan stellen.

Duurzamer

Omdat wij veel ontruimingen uitvoeren, kunnen wij inboedel duurzamer verwerken.

Vast aanspreekpunt

U heeft één vast aanspreekpunt voor de gehele ontruiming. Dit voorkomt geruzie en onduidelijkheid.

Goede doelen

Spullen die goed genoeg zijn om hergebruikt te worden, doneren wij aan verschillende goede doelen.

Reistijd bij afstand

Een woningontruimer inschakelen als u ver(der) weg woont scheelt u aanzienlijke reistijd en kosten.

Duidelijke kosten

Een woningontruimer werkt met een vaste prijs. Hierdoor weet je precies wat een ontruiming gaat kosten.

Gratis offerte aanvragen

Een spoedontruiming komt vaak onverwacht en op een moment dat het niet uitkomt. Het vraagt veel van uw tijd en levert de nodige stress op onder vaak emotionele omstandigheden. U hoeft het niet alleen te doen: schakel de hulp van Schouwman ontruimingen in. Met onze snelle service kunnen we de woning al binnen 1 dag volledig ontruimen. Hiermee bespaart u extra kosten, bijvoorbeeld voor de huur, energie, verzekeringen en andere bijkomende kosten.

Benieuwd hoe we u zo snel mogelijk kunnen helpen?

Vraag gratis een offerte aan!

Bij Schouwman ontruimingen krijgt u vooraf duidelijkheid over de kosten. U ontvangt een gedetailleerde offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.