Schouwman woningontruiming in Druten? Uw plaatselijke woningontruimer!

Een woning, zorgkamer, bedrijfsruimte, garage of zolder laten ontruimen in Druten? We bieden een complete en professionele ontruimingsdienst die aan al uw behoeften voldoet.

Schouwman ontruimingen Druten heeft jarenlange ervaring in de branche. Dit combineren we gecombineerd met onze deskundige en vriendelijke medewerkers waardoor uw ontruiming soepel en efficiënt verloopt. We begrijpen dat een ontruiming soms gepaard gaat met emoties en stressvol kan zijn. Daarom bieden we een persoonlijke en discrete aanpak.

Direct een huisontruimer spreken?

Direct telefonisch contact met een professional in huis- en woningontruiming.

Prijsopgave woningontruiming?

Direct een prijsopgave voor u woningontruiming nodig? Vraag een ontruimingsofferte op.

Professionele woningontruimer

Professioneel, ervaren en vakkundig. Bekijk onze efficiënte werkwijze in woningontruiming.

Waarom een woningontruiming Druten uitbesteden?

Een woning, zorgkamer, bedrijfsruimte, garage of zolder ontruimen vergt vaak veel tijd en energie. De woning moet leeggeruimd worden en de spullen moeten (deels) afgevoerd worden. Daarbij moet de woning (bezem)schoon opgeleverd worden. Wij bieden een complete en professionele ontruimingsdienst die aan al uw behoeften voldoet.

Schouwman woningontruiming Druten heeft jarenlange ervaring in de branche. Dit combineren we gecombineerd met onze deskundige en vriendelijke medewerkers waardoor uw ontruiming soepel en efficiënt verloopt. We begrijpen dat een ontruiming soms gepaard gaat met emoties en stressvol kan zijn. Daarom bieden we een persoonlijke en discrete aanpak.

 

Voordelen van het uitbesteden van een huisontruiming:

✔ Het voorkomt een hoop stress en tijd, want wij regelen het voor u! U hoeft geen vrije te nemen.

✔ U hoeft geen zware spullen te tillen

✔ Wij zorgen dat alle herbruikbare spullen goed terecht komen en een tweede leven krijgen

✔ U heeft geen aanhangwagen, bus of machines te huren. Wij hebben alle machines om de woning (bezem)schoon op te leveren.

 

Onze diensten

Wij zijn experts in het ontruimen van woningen, zorgkamers en bedrijfspanden en bieden tevens inboedel opkoop aan in Druten en omgeving. Onze dienstverlening is efficiënt en betrouwbaar. Of het nu gaat om een verhuizing, faillissement of overlijden, wij zorgen voor een professionele ontruiming en opkoop van de inboedel.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw ontruimingsproject in Druten? We staan bekend om onze snelle, efficiënte en zorgvuldige werkwijze.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Inhoud van deze pagina:

 • Wat kost een woningontruiming Druten?
 • Stappenplan woningontruiming
 • Welke soort ontruimingen zijn er?
 • Welke aanvullende diensten bieden wij aan?
 • Wanneer is een woningontruiming nodig?
 • Vraag gratis een offerte aan voor een woningontruiming Druten!
pexels-cottonbro-studio-4569338

Wat kost een woningontruiming in Beuningen Druten?

Wij begrijpen dat de kosten van een huisontruiming een belangrijk afweegpunt kan zijn om het uit handen te geven. De kosten van een huisontruiming Beuningen van een eengezinswoning ligt gemiddeld tussen de €750,- en €2.000,- per klus. Echter, zijn de prijzen sterk afhankelijk van de situatie. Elke woning is tot slot anders.

Als u de huisontruiming uithanden geeft, hoeft u zelf niks meer te doen en wordt de woning helemaal leeg en (bezem)schoon opgeleverd. Wilt u exact weten wat de kosten zijn voor een huisontruiming? Vraag een gratis offerte aan!

Grootte woningGemiddelde ontruimingskosten*
Garage - berging - opslagruimte - kelderv.a. €250,- tot €700,-
Verzorgingshuis kamerv.a. €350,- tot €650,-
Seniorenwoningv.a. €450,- tot €1.500,-
Bovenwoningv.a. €450,- tot €1.500,-
Benedenwoning
v.a. €450,- tot €1.500,-
Woning / appartement met 1 of 2 kamersv.a. €450,- tot €1.500,-
Eengezinswoningv.a. €800,- tot €2.000,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamersv.a. €1.000,- tot €2.500,-
Extra opties
Schoonmakenv.a. €25,- per uur
Afvalkostenv.a. €50,- tot €750,-
VloerverwijderingPer m2

Deze omstandigheden beïnvloeden de kosten voor een ontruiming

De kosten voor een woningontruiming verschillen per situatie. De totaalprijs wordt beïnvloed door deze omstandigheden:

✔ De inboedel: hoe meer er in de woning staat, hoe hoger de kosten uit kunnen vallen. Dit hangt af van de waarde van de inboedel. Op het moment dat er spullen staan van waarde, dan wordt de waarde van de kosten afgetrokken.

✔ Afvoerkosten: voor het afvoeren van afval betaalt u kosten. Hoeveel afval in een woning staat verschilt.

foto website schouwman 3 aan elkaar

Stappen woningontruiming Druten

Stap 1: Inventarisatie en prijsopgave

Als een woningontruiming uitgevoerd dient te worden, komt de ontruimer langs voor een inventarisatie van de inboedel. Dit kan eventueel ook op afstand via videobellen en online via duidelijke foto's of een overzicht. Tijdens de inventarisatie kan de ontruimer een schatting maken van de tijd en benodigdheden voor het uitvoeren van de ontruiming. Er kunnen eventueel ook meteen afspraken worden gemaakt voor het laten opkopen van inboedel of afvoeren van bepaalde materialen naar de vuilstort of via een alternatieve (duurzame) oplossing. U ontvangt een prijsopgave van de ontruiming en de opdracht wordt ingepland.

Stap 2: Inplannen en uitvoeren van de woningontruiming Druten

Na de inventarisatie kan bij akkoord de woningontruiming worden uitgevoerd. We plannen een datum in om de woningontruiming uit te voeren. Wij kunnen vaak al met een 3 dagen beginnen met de woningontruiming. Ons vaste team van ontruimers sorteren de woning en halen alle inboedel en materialen kamer voor kamer weg. De woning wordt volgens de afspraken volledig leeggehaald en bezemschoon opgeleverd. Het leeghalen van een complete woning duurt ongeveer 1a 2 werkdagen.

Stap 3: Schoonmaken en herstelwerkzaamheden

Afhankelijk van wat er wordt afgesproken kan Schouwman woningontruiming Druten uw woning na ontruiming ook volledig schoonmaken. Denk hierbij aan het reinigen van het sanitair, keuken, garage, vloeren, muren, etc. Hierbij kunnen er ook herstelwerkzaamheden plaatsvinden, om een woning weer te laten voldoen aan de eisen van een woningvereniging, vereniging van eigenaren of (verkoop)makelaar. Herstelwerkzaamheden voorbeelden het dichtmaken van gaten in muren en vloeren verwijderen. Na het schoonmaken en herstellen is de woningontruiming afgerond. Nadat uw woning naar wens is opgeleverd krijgt u van ons de factuur toegestuurd.

Hoe zit het met een spoedontruiming?

Moet u met spoed een woning of verzorgingskamer opleveren? Wij zorgen ervoor dat de woning of zorgkamer binnen de gestelde termijn ontruimd wordt. Het huis of een verzorgingskamer leegruimen is vaak een klus die met spoed uitgevoerd moet worden. Een spoedontruiming vindt binnen 1a 2 dagen plaats.

Onze aanpak bij een spoedontruiming:

✔ Neem contact met ons op

✔ Vrijblijvende offerte

✔ Krijg direct informatie over de beschikbaarheid

✔ Indicatie kosten spoedontruiming

✔ Afspraak spoedontruiming inplannen

✔ Het ontruimen van de woning, zorgkamer of bedrijfspand met spoed

Welke soort ontruimingen zijn er?

Iedere huisontruiming is uniek. Toch is er onderscheid te maken in de soorten ontruimingen. Een huisontruiming vraagt een andere aanpak dan het leegruimen van een zorgkamer. Hieronder een uitleg over de verschillende soorten ontruimingen.

huisontruiming Druten: dit is de meest voorkomende huisontruiming in Druten. Bij een huisontruiming gaat het om het ontruimen van bijvoorbeeld een sociale huurwoning, particuliere huurwoning of een koopwoning. Een huisontruiming kan nodig zijn na een overlijden of verhuizing. Een specialist inhuren voor een huisontruiming bespaart u veel tijd en stress.

woningontruiming na overlijden: een huisontruiming komt vaak voor na een overlijden. Om extra huur- of hypotheekkosten te besparen is het gunstig als het redelijk korte termijn ontruimd kan worden. Schouwman ontruimingen is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Het heeft zo zijn voordelen om het uithanden te geven aan een specialist. Het leegruimen van een woning is vaak zwaar en emotioneel. Wij kunnen u hierbij helpen en volledig ontzorgen.

seniorenontruiming: wanneer senioren naar een verzorgingshuis verhuizen, dan kunnen zij vaak niet alle inboedel meenemen. U kunt dit uithanden geven aan een specialist in huisontruimingen

zorgkamer ontruimen Druten: een zorgkamer ontruimen dient vaak met spoed uitgevoerd te worden. Vaak moet een zorgkamer binnen 7 dagen ontruimd worden. In de praktijk zien we dat de termijn ook nog weleens nog korter is. De korte termijn voor het leegruimen van de zorgkamer levert vaak veel stress op bij nabestaanden. Dit is juist een periode waar je naast het ontruimen van de zorgkamer ook veel andere dingen moet regelen. Schouwman woningontruiming kan de zorgkamer binnen die termijn discreet leegruimen.

spoedontruiming: Het kan voorkomen dat een woning met spoed ontruimd moet worden. Dit kan in het geval van een zorgkamer zijn, maar ook bij een gewone woningontruiming of bedrijfsontruiming. Soms beginnen de nabestaanden zelf met de woning en komen ze er op het laatste moment achter dat het toch wel veel werk is en tijd kost om een woning leeg te ruimen. Laat je ontzorgen met de spoedontruiming en vraag een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

bedrijfsontruiming: een bedrijfsontruiming vraagt om een andere aanpak dan bij een woningontruiming. Een bedrijfsontruiming bevat vaak meer inboedel en privacygevoelige informatie van klanten en medewerkers. Bij een bedrijfsontruiming kan het gaan om een ontruiming van een winkelpand, een ontruiming van een kantoorpand en het ontruimen van kinderopvangen. Met behulp van specialistische ontruimers bespaar jij jezelf veel stress en tijd.

garage, opslag of berging ontruimen: een van de meest voorkomende functies van een zolder, garage of opslagbox is het bieden van extra opslagruimte voor spullen zoals kleding, decoraties, oude meubels en andere items die niet vaak worden gebruikt. Schouwman kan het voor u leegruimen zodat u weer extra ruimte in uw woning krijgt of de huur kan opzeggen van een opslagruimte.

Woningontruiming met vloerverwijdering

Hieronder staan een aantal tips voor het leegruimen van een woning:

 • Waar te beginnen als je ouder of een familielid naar een verzorgingshuis verhuist? De kans is groot dat de nieuwe woning kleiner is en je niet alle spullen mee kan nemen naar de verzorgingskamer. Sorteer welke spullen echt nodig zijn en spullen die een herinnering maken van het oude huis.
 • Heeft u een ouder of familielid verloren?
  Huurwoning? Breng bij een huurwoning of een zorgkamer de verhuurder of zorginstelling op de hoogte van het overlijden. Zij kunnen u vertellen wanneer de huurovereenkomst stopt of hoeveel tijd u krijgt om de woning of kamer leeg te ruimen.
  Koopwoning? Maak een afspraak met een makelaar om de woning te verkopen. De makelaar kan u ook vertellen of alleen een huisontruiming nodig is of eventueel andere werkzaamheden nodig zijn.
 • Vaak staan er in de woning nog spullen die verdeeld moeten worden door de erfenis of persoonlijke spulletjes die u nog uit de woning wilt halen. Dit kunnen grote meubels zijn, maar ook kleine spullen met een waardevolle betekenis.
 • Een offerte afspraak in plannen voor een huisontruiming Druten. Door Schouwman woningontruiming in te huren, wordt u volledig ontzorgd. Wij zorgen dat de woning (bezem)schoon opgeleverd wordt. Wij nemen alle zorg uit handen wat betreft de woning. Vraag hier uw gratis offerte aan.

Welke aanvullende diensten biedt Schouwman woningontruiming Druten aan?

Naast het leegruimen van de woning of bedrijfspand voeren wij ook andere werkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld aan:

 • schoonmaakwerkzaamheden
 • het verwijderen van een laminaatvloer of vloerbedekking
 • tuinwerkzaamheden
 • het opkopen van de inboedel
 • schilderwerkzaamheden
 • zolder ontruimen
 • nicotineaanslag verwijderen

Herstelwerkzaamheden en schoonmaak

Schouwman woningontruiming Druten biedt extra services aan zoals het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Na een huisontruiming is het bijna altijd nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Als huurder van een woning bent u verantwoordelijk om de woning volgens de eisen van de verhuurder op te leveren. Bij een koopwoning kunnen er herstelwerkzaamheden nodig zijn om de woning verkoopklaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van behang, het repareren van gaten in muren, het schilderen van wanden en het verwijderen van vloeren.

Naast herstelwerkzaamheden zijn ook schoonmaakwerkzaamheden mogelijk. Soms is een intensieve schoonmaak nodig. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van nicotineaanslag, kalkaanslag in de badkamer, het wassen van de binnen ramen. Wij kunnen deze werkzaamheden voor uitvoeren.

Vloerbedekking verwijderen in Druten

Op het moment dat u de huur van uw huurwoning opgezegd hebt wordt u geacht de vloeren en beklede trappen kaal op te leveren. Nadat de ontruiming plaatsgevonden heeft moet u nog het tapijt of laminaat verwijderen. Dit is een intensieve klus. Bovendien zijn de vloeren en trappen vaak verlijmd, waardoor de klus nog intensiever wordt. Schouwman beschikt over de juiste machines en hulpmiddelen om alle vloeren en trappen weer kaal op te leveren.

Opkoop van de inboedel

Schouwman woningontruiming Druten koopt ook uw inboedel op. Bij opkoop van de inboedel kijken wij tijdens de offerte afspraak wat de verkoopwaarde van uw spullen is. De spullen die wij opkopen moeten onbeschadigd zijn of wat nieuwer. Denk hierbij aan wat jongere meubels of witgoed zoals een wasmachine, wasdroger of koelkast. U krijgt een korting op de totaalprijs van de woningontruiming. Wij kopen geen beschadigde meubels of licht en donker eiken meubels op. Soms kan het zijn dat wij de inboedel niet opkopen, maar wel doneren aan het goede doel. Het is dus niet vanzelfsprekend, dat de spullen die wij niet opkopen ook meteen afgevoerd worden.

 

Belangrijke informatie over het opkopen van de inboedel

✔Het opkopen van de inboedel gebeurt meestal in combinatie met een ontruiming

✔De opkoop van de inboedel wordt in mindering gebracht van de ontruiming

✔U bespaart op de kosten voor de ontruiming en hebt zelf geen werk meer aan de ontruiming

✔Wij geven de inkoopwaarde van de inboedel

✔Woningontruiming in ruil voor de inboedel komt zelden voor

✔Kopen wij niet op, dan is de kans groot dat het wel hergebruikt wordt!

Hotsofa-duurzaamhedi-600x337

Huis ontruimen in ruil voor de inboedel

Wanneer u een woning laat ontruimen, dan is er een mogelijkheid om de inboedel op te laten kopen. Er wordt dan een waarde gegeven op de spullen en deze waarde wordt in mindering gebracht op de kosten van de woningontruiming. Vaak is het niet mogelijk om de ontruiming volledig te bekostigen met de inboedel. In de meeste gevallen is de waarde namelijk niet zo hoog als de kosten van de ontruiming.

Wilt u uw huis professioneel laten ontruimen? Vraag dan snel een gratis offerte aan!

 

Wanneer kiezen voor een huisontruiming Druten?

✔ Na het overlijden van een ouder of familielid

✔ Als u gaat verhuizen naar kleinere woning of pand

✔ Senioren die van hun woning naar een zorgkamer verhuizen

 

Neem contact met ons op voor een woningontruiming in Druten, Deest, Horssen, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen Afferden of Puiflijk.

Woningontruiming Amersfoort

woningontruiming Boxmeer, opkoop van de inboedel Boxmeer, zorgkamer ontruimen boxmeer, huisontruiming boxmeer, woningontruiming Cuijk, zorgkamer ontruimen Cuijk opkoop van de inboedel Cuijk, huis leegruimen boxmeer, boedel opruimen boxmeer, boedel doneren boxmeer