Schouwman woningontruiming in Bennekom? Uw plaatselijke ontruimer!

Een woning, bedrijfsruimte, garage of zolder laten ontruimen in Bennekom? We bieden een complete en professionele ontruimingsdienst die aan al uw behoeften voldoet.

Schouwman ontruimingen heeft jarenlange ervaring in de branche. Dit combineren we gecombineerd met onze deskundige en vriendelijke medewerkers waardoor uw ontruiming soepel en efficiënt verloopt. We begrijpen dat een ontruiming soms gepaard gaat met emoties en stressvol kan zijn. Daarom bieden we een persoonlijke en discrete aanpak.

Direct een huisontruimer spreken?

Direct telefonisch contact met een professional in huis- en woningontruiming.

Prijsopgave woningontruiming?

Direct een prijsopgave voor u woningontruiming nodig? Vraag een ontruimingsofferte op.

Professionele woningontruimer

Professioneel, ervaren en vakkundig. Bekijk onze efficiënte werkwijze in woningontruiming.

Waarom een ontruiming Bennekom uitbesteden?

Een woning, bedrijfsruimte, zorgkamer, garage of zolder ontruimen vergt vaak veel tijd en energie. De woning moet leeggeruimd worden en de spullen moeten (deels) afgevoerd worden. Daarbij moet de woning (bezem)schoon opgeleverd worden. Wij bieden een complete en professionele ontruimingsdienst die aan al uw behoeften voldoet.

Schouwman woningontruiming Bennekom heeft jarenlange ervaring in de branche. Dit combineren we gecombineerd met onze deskundige en vriendelijke medewerkers waardoor uw ontruiming soepel en efficiënt verloopt. We begrijpen dat een ontruiming soms gepaard gaat met emoties en stressvol kan zijn. Daarom bieden we een persoonlijke en discrete aanpak.

Voordelen van het uitbesteden van een huisontruiming:

✔ Het voorkomt een hoop stress en tijd, want wij regelen het voor u! U hoeft geen vrije te nemen.

✔ U hoeft geen zware spullen te tillen

✔ Wij zorgen dat alle herbruikbare spullen goed terecht komen en een tweede leven krijgen

✔ U heeft geen aanhangwagen, bus of machines te huren. Wij hebben alle machines om de woning (bezem)schoon op te leveren.

 

Onze diensten

Wij zijn experts in het ontruimen van woningen, zorgkamers en bedrijfspanden en bieden tevens inboedel opkoop aan in Bennekom en omgeving. Onze dienstverlening is efficiënt en betrouwbaar. Of het nu gaat om een verhuizing, faillissement of overlijden, wij zorgen voor een professionele ontruiming en opkoop van de inboedel.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw ontruimingsproject in Bennekom? We staan bekend om onze snelle, efficiënte en zorgvuldige werkwijze.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel gerust of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Woningontruiming Venlo

Wanneer vindt een woningontruiming plaats in Bennekom?

Een ontruiming van een woning of huis kan plaatsvinden door allerlei redenen. Vaak voorkomende redenen zijn:

 • Een ontruiming na overlijden
 • Verhuizen of een (echt)scheiding
 • Huurders die na hun vertrek de inboedel hebben laten staan
 • Bedrijfsbeëindiging of faillissement

Wat u reden voor woningontruiming Bennekom ook is, Schouwman ontruimingen kan u helpen. Het maakt hierbij ook niet uit welke soort woning u heeft. Of het nu een ontruiming van een huurwoning of koopwoning betreft, een appartement, zorgwoning of anders, Schouwman verzorgd uw volledige ontruiming in Bennekom en omgeving. Bovendien werkt Schouwman ontruimingen Bennekom voor zowel particulieren ontruimingen als bedrijfsontruimingen.

💡Tips na een overlijden:

✔ Aangifte van overlijden doen

✔ Uitvaart regelen

✔ Overlijden bij de bank melden

✔ Bij huurwoning: huurcontract opzeggen

✔ Bij koopwoning: overlijden melden bij de hypotheekverstrekker

✔ Verzekeringen en abonnementen opzeggen

Waarom kiezen voor Schouwman ontruimingen Bennekom?

Schouwman ontruimingen Bennekom werkt met vaste teams, die wij zelf opgeleid hebben. Een woningontruiming is tenslotte een zeer persoonlijke gebeurtenis. Wij vinden het belangrijk dat de communicatie goed verloopt en hebben hier 1 aanspreekpunt voor, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

Schouwman ontruimingen Bennekom staat voor: ontzorgen. Wij begrijpen dat een ontruiming van een woning van een familielid veel emoties met zich mee brengt. U moet op korte termijn al veel beslissingen maken. Uitbesteding voorkomt vaak geruzie in de familie. Daarnaast hoeft u niet extra verlof aan te vragen of vrije dagen op te nemen. Wij proberen hierbij dan ook op alle aspecten van een ontruiming met u mee te denken om zo tot een passende oplossing te komen. Dit kan ook uitkomst bieden wanneer u op afstand woont.

Graag nemen wij u de zorg van de woningontruiming uit handen. Wij leveren de woning op volgens de gestelde eisen van de woningbouwvereniging, makelaar of eigen wensen. Dit voeren wij op een professionele, discrete wijze uit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Een snelle afhandeling voorkomt onnodige kosten.

 

Stappen woningontruiming Bennekom

Wat komt er allemaal kijken bij het laten uitvoeren van een woningontruiming in Bennekom en omgeving? Schouwman ontruimingen Bennekom neemt u stap voor stap mee in het proces van een woningontruiming.

Stap 1: Inventarisatie en waarde bepalen van de inboedel

Als een woningontruiming uitgevoerd dient te worden, komt de ontruimer langs voor een inventarisatie van de inboedel. Dit kan eventueel ook op afstand via videobellen en online via duidelijke foto's of een overzicht. Tijdens de inventarisatie kan de ontruimer een schatting maken van de tijd en benodigdheden voor het uitvoeren van de ontruiming. Er kunnen eventueel ook meteen afspraken worden gemaakt voor het laten opkopen van inboedel of afvoeren van bepaalde materialen naar de vuilstort of via een alternatieve (duurzame) oplossing. U ontvangt een prijsopgave van de ontruiming en de opdracht wordt ingepland.

Stap 2: Uitvoeren van de woningontruiming in Bennekom

Na de inventarisatie kan de woningontruiming worden uitgevoerd. Ons vaste team van ontruimers sorteren de woning en halen alle inboedel en materialen kamer voor kamer weg. De woning wordt volgens de afspraken volledig leeggehaald en bezemschoon opgeleverd. Het leeghalen van een complete woning duurt ongeveer 1a 2 werkdagen.

Stap 3: Schoonmaken en herstelwerkzaamheden

Afhankelijk van wat er wordt afgesproken kan Schouwman ontruimingen Bennekom uw woning na ontruiming ook volledig schoonmaken. Denk hierbij aan het reinigen van het sanitair, keuken, garage, vloeren, muren, etc. Hierbij kunnen er ook herstelwerkzaamheden plaatsvinden, om een woning weer te laten voldoen aan de eisen van een woningvereniging, vereniging van eigenaren of (verkoop)makelaar. Herstelwerkzaamheden voorbeelden het dichtmaken van gaten in muren en vloeren verwijderen. Na het schoonmaken en herstellen is de woningontruiming afgerond.

foto website schouwman 3 aan elkaar

Ontdek de voordelen van een woningontruimer in Bennekom

Snel geregeld

Uw woningontruiming snel geregeld zonder dat u daar zelf druk mee bent.

Discreet en respectvol

Voorkom veel emotionele momenten tijdens een woningontruiming.

Verkoop inboedel

Indien van toepassing kunnen wij uw inboedel (op)kopen.

Voldoen aan eisen

Wij zijn bekend met alle eisen die een woningcorporatie of makelaar kan stellen.

Duurzamer

Omdat wij veel ontruimingen uitvoeren, kunnen wij inboedel duurzamer verwerken.

Vast aanspreekpunt

U heeft één vast aanspreekpunt voor de gehele ontruiming. Dit voorkomt geruzie en onduidelijkheid.

Goede doelen

Spullen die goed genoeg zijn om hergebruikt te worden, doneren wij aan verschillende goede doelen.

Reistijd bij afstand

Een woningontruimer inschakelen als u ver(der) weg woont scheelt u aanzienlijke reistijd en kosten.

Duidelijke kosten

Een woningontruimer werkt met een vaste prijs. Hierdoor weet je precies wat een ontruiming gaat kosten.

Kosten woningontruiming in Bennekom

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het laten uitvoeren van een woningontruiming in Bennekom? Onderstaande tabel geeft richtprijzen van onze kosten van woningontruimingen.

* Genoemde prijzen zijn richtprijzen. Wilt u een specifieke prijsopgave voor uw ontruiming, vraag dan een ontruimingsofferte woning aan.

Grootte woningGemiddelde ontruimingskosten*
Garage - berging - opslagruimte - kelderv.a. €250,- tot €700,-
Verzorgingshuis kamerv.a. €350,- tot €650,-
Seniorenwoningv.a. €450,- tot €1.500,-
Bovenwoningv.a. €450,- tot €1.500,-
Benedenwoning
v.a. €450,- tot €1.500,-
Woning / appartement met 1 of 2 kamersv.a. €450,- tot €1.500,-
Eengezinswoningv.a. €800,- tot €2.000,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamersv.a. €1.000,- tot €2.500,-
Extra opties
Schoonmakenv.a. €25,- per uur
Afvalkostenv.a. €50,- tot €750,-
VloerverwijderingPer m2

Deze omstandigheden beïnvloeden de kosten voor een ontruiming

De kosten voor een woningontruiming verschillen per situatie. De totaalprijs wordt beïnvloed door deze omstandigheden:

De inboedel: hoe meer er in de woning staat, hoe hoger de kosten uit kunnen vallen. Dit hangt af van de waarde van de inboedel. Op het moment dat er spullen staan van waarde, dan wordt de waarde van de kosten afgetrokken.

Afvoerkosten: voor het afvoeren van afval betaalt u kosten. Hoeveel afval in een woning staat verschilt.

Huis ontruimen in ruil voor de inboedel

Wanneer u een woning laat ontruimen, dan is er een mogelijkheid om de inboedel op te laten kopen. Er wordt dan een waarde gegeven op de spullen en deze waarde wordt in mindering gebracht op de kosten van de woningontruiming.  Op deze manier ontvang je een korting op de totaalprijs. Dit heeft als voordeel dat u niet zelf de spullen hoeft te verkopen. Vaak is het niet mogelijk om de ontruiming volledig te bekostigen met de inboedel. In de meeste gevallen is de waarde namelijk niet zo hoog als de kosten van de ontruiming.

Wilt u uw huis professioneel laten ontruimen? Vraag dan snel een gratis offerte aan!

 

Woningontruiming Amersfoort

Welke soorten ontruimingen zijn er in Bennekom?

✔ huisontruiming: dit is de meest voorkomende huisontruiming in Bennekom. Bij een huisontruiming gaat het om het ontruimen van bijvoorbeeld een sociale huurwoning, particuliere huurwoning of een koopwoning. Een huisontruiming kan nodig zijn na een overlijden of verhuizing. Een specialist inhuren voor een huisontruiming bespaart u veel tijd en stress.

✔ seniorenontruiming: wanneer senioren naar een verzorgingstehuis verhuizen, dan kunnen zij vaak niet alle inboedel meenemen. U kunt dit uithanden geven aan een specialist in huisontruimingen

✔ woningontruiming na overlijden Bennekom: een huisontruiming komt vaak voor na een overlijden. Om extra huur- of hypotheekkosten te besparen is het gunstig als het redelijk korte termijn ontruimd kan worden. Schouwman woningontruiming is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Het heeft zo zijn voordelen om het uithanden te geven aan een specialist. Het leegruimen van een woning is vaak zwaar en emotioneel. Wij kunnen u hierbij helpen en volledig ontzorgen.

✔ bedrijfsontruiming: een bedrijfsontruiming vraagt om een andere aanpak dan bij een woningontruiming. Een bedrijfsontruiming bevat vaak meer inboedel en privacygevoelige informatie van klanten en medewerkers. Bij een bedrijfsontruiming kan het gaan om een ontruiming van een winkelpand, een ontruiming van een kantoorpand en het ontruimen van kinderopvangen. Met behulp van specialistische ontruimers bespaar jij jezelf veel stress en tijd.

✔ woningontruiming na lijkvinding: een huisontruimingn na lijkvinding is vaak nodig in een verdrietige, zware periode. Schouwman ontruimingen is een discreet ontruimingsbedrijf en wij nemen de ontruiming en schoonmaak volledig uit handen. In zo’n periode heeft u vaak zelf andere zaken aan uw hoofd. Tevens kan de huisontruiming en schoonmaak ook als traumatisch ervaren worden.

✔ spoedontruiming: Het kan voorkomen dat een woning met spoed ontruimd moet worden. Dit kan in het geval van een zorgkamer zijn, maar ook bij een gewone woningontruiming of bedrijfsontruiming. Soms beginnen de nabestaanden zelf met de woning en komen ze er op het laatste moment achter dat het toch wel veel werk is en tijd kost om een woning leeg te ruimen. Laat je ontzorgen met de spoedontruiming en vraag een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

✔ zorgkamer ontruimen Bennekom: een zorgkamer ontruimen dient vaak met spoed uitgevoerd te worden. Vaak moet een zorgkamer binnen 7 dagen ontruimd worden. In de praktijk zien we dat de termijn ook nog weleens nog korter is. De korte termijn voor het leegruimen van de zorgkamer levert vaak veel stress op bij nabestaanden. Dit is juist een periode waar je naast het ontruimen van de zorgkamer ook veel andere dingen moet regelen. Schouwman woningontruiming kan de zorgkamer binnen die termijn discreet leegruimen.

✔ garage, opslag of berging ontruimen: wij kunenn binnen een paar uur uw garage of berging leegruimen en de spullen afvoeren.

Onze aanpak bij een spoedontruiming:

✔ Neem contact met ons op

✔ Vrijblijvende offerte

✔ Krijg direct informatie over de beschikbaarheid

✔ Indicatie kosten spoedontruiming

✔ Afspraak spoedontruiming inplannen

✔ Het ontruimen van de woning, zorgkamer of bedrijfspand met spoed

Aanvullende diensten in Bennekom

Naast woningontruimingen in Bennekom bieden wij ook andere diensten aan zoals:

 • Herstel werkzaamheden
 • Het opkopen van de inboedel
 • Schoonmaakwerkzaamheden
 • Tuinwerkzaamheden
 • Schoonmaak na renovatie of verbouwing
 • Nicotine aanslag verwijderen
 • Vloerbedekking verwijderen
 • Zolder ontruimen

Herstelwerkzaamheden en schoonmaak in Bennekom

Schouwman ontruimingen Bennekom biedt extra services aan zoals het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Na een huisontruiming is het bijna altijd nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Als huurder van een woning bent u verantwoordelijk om de woning volgens de eisen van de verhuurder op te leveren. Bij een koopwoning kunnen er herstelwerkzaamheden nodig zijn om de woning verkoopklaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van behang, het repareren van gaten in muren en het verwijderen van vloeren.

Naast herstelwerkzaamheden zijn ook schoonmaakwerkzaamheden mogelijk. Soms is een intensieve schoonmaak nodig. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van nicotineaanslag, kalkaanslag in de badkamer, het wassen van de binnen ramen. Wij kunnen deze werkzaamheden voor uitvoeren.

Vloerbedekking verwijderen in Bennekom

Op het moment dat u de huur van uw huurwoning opgezegd heb wordt u geacht de vloeren en beklede trappen kaal op te leveren. Nadat de ontruiming plaatsgevonden heeft moet u nog het tapijt of laminaat verwijderen. Dit is een intensieve klus. Bovendien zijn de vloeren en trappen vaak verlijmd, waardoor de klus nog intensiever wordt. Schouwman ontruimingen Bennekom beschikt over de juiste machines en hulpmiddelen om alle vloeren en trappen weer kaal op te leveren.

Opkoop van de inboedel

Schouwman woningontruiming koopt ook uw inboedel op. Wij kijken tijdens de offerte afspraak wat de verkoopwaarde van uw spullen is. De spullen die wij opkopen moeten onbeschadigd zijn of wat nieuwer. Denk hierbij aan wat jongere meubels of witgoed zoals een wasmachine, wasdroger of koelkast. U krijgt een korting op de totaalprijs van de woningontruiming. Wij kopen geen beschadigde meubels of licht en donker eiken meubels op. Soms kan het zijn dat wij de inboedel niet opkopen, maar wel doneren aan het goede doel. Het is dus niet vanzelfsprekend, dat de spullen die wij niet opkopen ook meteen afgevoerd worden.

Belangrijke informatie over het opkopen van de inboedel

✔Het opkopen van de inboedel gebeurt meestal in combinatie met een ontruiming

✔De opkoop van de inboedel wordt in mindering gebracht van de ontruiming

✔U bespaart op de kosten voor de ontruiming en hebt zelf geen werk meer aan de ontruiming

✔Wij geven de inkoopwaarde van de inboedel

✔Woningontruiming in ruil voor de inboedel komt zelden voor

✔Kopen wij niet op, dan is de kans groot dat het wel hergebruikt wordt!

Hotsofa-duurzaamhedi-600x337

woningontruiming Bennekom, opkoop van de inboedel Bennekom, zorgkamer ontruimen Bennekom, huisontruiming Bennekom, woningontruiming Bennekom, zorgkamer ontruimen Bennekom opkoop van de inboedel Bennekom huis leegruimen Bennekom, boedel doneren Bennekom