Verhuizen

Verhuizen is geen dagelijkse activiteit voor de meeste mensen. Gelukkig ook maar, want hier komt veel bij kijken. Wanneer u de keuze heeft gemaakt om dit uit te besteden, dan is Schouwman u graag van dienst. Een verhuizing uit besteden, kan u ten eerste veel stress besparen. Ten tweede houdt u tijd over om uw dagelijkse activiteiten gewoon voort te zetten. U hoeft door de uitbesteding geen verlof aan te vragen of vrije dagen op te nemen. 

Wij bieden verschillende vormen aan met onze verhuisservice, zodat we voor iedere verhuizing een passende service kunnen aan bieden.

Allereerst kan het voor u fijn zijn om uw kleingoed zelf in te pakken in verhuisdozen. Schouwman kan uw meubels en verhuisdozen op een zo’n zorgvuldige, professionele en gemakkelijke manier naar uw nieuwe woning verhuizen.

Ten tweede kunnen wij een verhuizing geheel uit uw handen nemen. Dit kan het geval zijn wanneer u de verhuizing voor een familielid regelt. We kunnen langskomen om te kijken wat de werkzaamheden zijn en deze op de afgesproken datum uitvoeren.

Ten derde verzorgen wij seniorenverhuizingen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken wat er verhuisd moet worden. Kijk hiervoor naar onze seniorenverhuizing pagina.

Tot slot kan een verhuizing nodig zijn wanneer u uw huis verkocht heeft. Wij verhuizen graag uw meubels van de oude woning naar de nieuwe woning. Eventuele werkzaamheden die komen kijken bij het verkoopklaar maken van het huis kan Schouwman ook voor u verzorgen. Kijk hiervoor naar onze woning verkoopklaar maken pagina.

Dit kan bij ons op korte termijn

Schouwman kan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat maken. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak, zodat we u zo snel mogelijk kunnen ontzorgen. Wij werken met vaste teams, waardoor wij direct of op korte termijn inzetbaar zijn.