Seniorenverhuizing

Schouwman begrijpt dat een seniorenverhuizing of een zorgverhuizing een ingrijpende gebeurtenis is. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. 

Allereerst komen wij bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen (wanneer u op afstand woont, kan dit ook telefonisch). Vaak kunnen niet alle spullen mee naar de nieuwe woning. Tijdens deze bezichtiging kunt u aangeven welke spullen u graag mee wilt nemen en welke spullen over blijven voor de ontruiming. Eventueel kunnen wij spullen opkopen of voor hergebruik aanbieden aan een van onze goede doelen. 

Dan plannen wij de verhuizing op de uw gewenste datum af. U kunt ervoor kiezen om al wat spullen zelf in te pakken of wij kunnen dit geheel uit uw handen nemen. Vaak ziet u dat met een verhuizing naar een verzorgingshuis de bewoner het fijn vindt persoonlijke spulletjes zelf in te pakken. U kunt de situatie het beste zelf inschatten en wij passen ons hier op aan.

Schouwman kan er voor zorgen dat na de verhuizing de woning weer helemaal verhuur -of verkoopklaar opgeleverd wordt.

Om de verhuizing (en ontruiming) helemaal naar wens te verzorgen komen wij vrijblijvend bij u langs. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Waarom kiezen voor Schouwman

Schouwman werkt met vaste teams, die wij zelf opgeleid hebben. Een verhuizing of woningontruiming is tenslotte een zeer persoonlijke gebeurtenis. Wij vinden het belangrijk dat de communicatie goed verloopt en hebben hier 1 aanspreekpunt voor, zodat we alles in goede banen kunnen leiden. 

Schouwman staat voor: ontzorgen. Wij begrijpen dat een verhuizing of ontruiming van een familielid veel emoties met zich mee brengt. U moet op korte termijn al veel beslissingen maken. Uitbesteding voorkomt ruzie in de familie. Daarnaast hoeft u naast het emotionele aspect niet speciaal verlof aan te vragen of vrije dagen op te nemen. Wij proberen hierbij dan ook op alle aspecten van een verhuizing of ontruiming met u mee te denken en zo tot een passende oplossing te komen. Dit kan ook uitkomst bieden wanneer u op afstand woont.

Graag nemen wij u de zorg van de woningontruiming uit handen. Wij leveren de woning op volgens de gestelde eisen van de woningbouwvereniging of makelaar. Dit voeren wij op een professionele, discrete wijze uit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Een snelle afhandeling voorkomt onnodige kosten.

Dit kan bij ons op korte termijn

Schouwman kan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat maken. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak, zodat we u zo snel mogelijk kunnen ontzorgen. Wij werken met vaste teams, waardoor wij direct of op korte termijn inzetbaar zijn.