Bedrijfsontruiming

Schouwman verzorgt al vele jaren het leeg opleveren van bedrijfspanden en kantoren. Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit vastgoedbedrijven, curatoren, winkel eigenaren, kinderdagverblijven en scholen. Er zijn verschillende situaties waarbij bedrijfsruimtes leeg en schoon opgeleverd moeten worden. Te denken valt bijvoorbeeld aan een faillissement, een verhuizing, bedrijfsbeëindiging of schade geval.

Bij het ontruimen van een bedrijf of kantoorruimte komt veel ervaring en professionaliteit kijken. Schouwman heeft de juiste materialen in huis om een bedrijfspand bezemschoon op te leveren in een korte tijd. 

Wat kan Schouwman voor u betekenen ?

  • Ontruimen van uw kantoor of bedrijfspand 
  • Systeemwanden en plafonds demonteren
  • Stellingen demonteren en afvoeren
  • Tapijt en vloerverwijdering
  • Demontage van bedrijfsinventaris
  • Opkopen van inventaris zoals meubilair en machines of voorraden
  • Verhuur / verkoop klaar maken
  • Afval afvoeren en milieubewust verwerken

Waarom kiezen voor Schouwman

Schouwman werkt met vaste teams, die wij zelf opgeleid hebben. Wij vinden het belangrijk dat de communicatie goed verloopt en hebben hier 1 aanspreekpunt voor, zodat we alles in goede banen kunnen leiden. 

Schouwman staat voor: ontzorgen. Graag nemen wij u de zorg van de bedrijfsontruiming uit handen. Wij leveren de bedrijfsruimte op volgens uw wensen of gestelde eisen. Dit voeren wij op een professionele, discrete wijze uit, zodat u zich geen zorgen voor de oplevering hoeft te maken. Een snelle afhandeling voorkomt onnodige kosten. 

Dit kan bij ons op korte termijn

Schouwman kan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat maken. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak, zodat we u zo snel mogelijk kunnen ontzorgen. Wij werken met vaste teams, waardoor wij direct/ op korte termijn inzetbaar zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar.

Dit kan bij ons op korte termijn

Schouwman kan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat maken. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak, zodat we u zo snel mogelijk kunnen ontzorgen. Wij werken met vaste teams, waardoor wij direct of op korte termijn inzetbaar zijn.