Zolder ontruimen

Wanneer laat je een zolder opruimen? 


Er zijn zoveel redenen om je zolder op te ruimen, misschien wil je er wel een werkkamer van maken, of een extra slaapkamer, of misschien wil je gewoon van je rommelzolder af. Er zijn in ieder geval talloze redenen om je zolder grondig aan te pakken. Je zolder is een ideale verzamelplek voor spullen, zeker als je even niet weet wat je met bepaalde spullen aan moet. Maar er zijn nog zoveel meer opties voor jou (rommel)zolder!

Wil je wel eens een geordende en overzichtelijke zolder?  

Je zolder op laten ruimen, of je nu een nieuwe indeling wilt in je zolder of juiste een totaal lege ruimte wilt creeëren. Wat de reden ook is, Je creeërt rust en ruimte in je hoofd door alles eens te organiseren. Dit geldt natuurlijk ook voor de rest van het huis! ook krijg je weer een overzicht over welke spullen je allemaal in je inboedel hebt.  

Dit kan bij ons op korte termijn

Schouwman kan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat maken. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak, zodat we u zo snel mogelijk kunnen ontzorgen. Wij werken met vaste teams, waardoor wij direct of op korte termijn inzetbaar zijn.